Solusi Infrastruktur Keamanan Cloud Kanggo AWS

Hailbytes yaiku a cybersecurity perusahaan sing mbantu bisnis menengah nganti gedhe migrasi infrastruktur keamanan menyang awan.

Mupangate teknologi keamanan basis awan paling anyar kanthi ngunjungi kita ing AWS Marketplace.

Infrastruktur Keamanan Awan

Instance AWS kita nyedhiyakake penyebaran siap produksi on-demand. Sampeyan bisa nyoba kanthi gratis kanthi ngunjungi kita ing pasar AWS.

Solusi Bisnis Scalable

  • Ngirit Wektu: SSL sing wis dikonfigurasi, DNS + harden kanggo standar CIS.
  • Ngirit dhuwit: Mbayar tarif flat kanggo lunak tinimbang saben kursi.

Sapa sing Gunakake Piranti Lunak Kita?

Piranti lunak kita gampang digunakake, bisa dipercaya lan didhukung kanthi lengkap dening Hailbytes.

Entuk Warta Siber Paling Anyar

(Sampeyan bisa mandheg langganan kapan wae)

Ing Tren

Warta Cybersecurity

Manajemen On-Call

Pros lan Telpon Manajemen On-Call

Pros lan Telpon Manajemen On-Call Pambuka Manajemen on-call yaiku praktik nduwe individu utawa tim sing ditunjuk sing tanggung jawab kanggo nanggapi lan ngatasi.